Results 1 to 4 of 4

Thread: help please

  1. #1
    Baby Twin
    Join Date
    May 2016
    Location
    Plymouth
    Posts
    30

    help please

    I have a 2001 mille with 57's pc3 opentop airbox akra sillencer and link pipe not sure onvthe chip though. I haveing issues with low rpm bogging also backfiring and missfireing through the air box its even started cutting out? funny thing is theres been two ocasions ive gone out in the morning and its started finevand ran fine then a couple days later it ewill start running bad again pretty sure its electrical

  2. #2
    AMA Pit Boss redratbike's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Modding collectors in kent
    Posts
    2,951
    Have the th's and co levels set up by someone who knows these bikes

    Call aprilia performance to see if they have a service day near you soon...griff and the boys travel round the country

    Failing that come and ask on rsvr.net as there are a few boys down your way who may be able to recommend someone local.

  3. #3
    Baby Twin
    Join Date
    May 2016
    Location
    Plymouth
    Posts
    30
    Would there still be times that it would run fine though if the co levels where out? Also with the cuttibg out when I try to restsrt I get the no start message and from what ive read its something to do with the saftey circuit. I dont think griffs down this way from what ive seen on the aprilia performance page.is the tps simple enoigh to roemove and fit again. When I first got the bike I had similar running problems ended up being tps at -1. It looks as if it could be damp behind there from looking at the seal around the tps if that makes sense lol

  4. #4
    AMA Pit Boss redratbike's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Modding collectors in kent
    Posts
    2,951
    It can't hurt to try

    Call griff ask his advice

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •