Results 1 to 2 of 2

Thread: Runs for 400yds then stops.

  1. #1
    Baby Twin
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    The Wild Wild West (of Wales)
    Posts
    39

    Runs for 400yds then stops.

    Guys

    Any help out there for this:-

    Was out today (first dry sunny day of the year!) on my 2002 RSV-R Mille . I pulled off the motorway and the engine cut out. All clocks and lights still working. Bike started third or fourth attempt but only ran for another couple of hundred yards before stopping again. Eventually I couldn't start it so called the RAC to get me home.

    My engine kill switch sticks sometimes and I have heard that these can become faulty, before lashing out on a new switch has anyone else ever had something like this happen.

    Felt a such a tw*t when bike started first time after unloading from the RAC lorry!

  2. #2
    Superbike Twin chrisvosberg's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Oklahoma
    Posts
    172
    Some things to look for:
    Scorched brown connectors, scorched white connector under tail
    clogged fuel filter
    fuel pump failure
    bad fuel line inside tank
    fuel tank vent line pinched off
    tip-over switch faulty
    best of luck-cheers!

Similar Discussions

  1. my rsv only runs for a second
    By LordKravis in forum Aprilia RSVR
    Replies: 7
    Last Post: April 6th, 2011, 08:43 PM
  2. engine stops
    By Drfeelgood in forum Aprilia RSVR
    Replies: 1
    Last Post: October 19th, 2009, 01:45 AM
  3. KTM Stops X-Bow Production
    By Asphalt & Rubber in forum Motorcycle Talk
    Replies: 0
    Last Post: August 26th, 2009, 10:20 AM
  4. Lazareth Wazuma Bio V12 Runs on E85
    By Asphalt & Rubber in forum Motorcycle Talk
    Replies: 0
    Last Post: August 19th, 2009, 08:21 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •