Results 1 to 4 of 4

Thread: Zero mph and missfire any ideas ? Anyone

  1. #1
    Evil Twin mad biff's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    scotland
    Posts
    454

    Zero mph and missfire any ideas ? Anyone

    hi guys ive been having a missfire the last few days it can run ok for a wee while then could be 1 2 3 4 5 second miss then its ok again feels more like a fuel prob but not realy sure a bad plug god knows and another kick up the ass my speedo fucked up reading zero mph .what i have noticed is when i arm or dissarm my alarm the clocks light up for a second then go off any info on this would be great guys if i can pick your brains .im a bit of a with electrics but i make a great cup of coffee

    also guys could i be lobbed off the bike at speed if the engine stoped or would it just slow down and give me time to pull in ?
    Last edited by mad biff; June 3rd, 2011 at 02:04 PM.

  2. #2
    One Liter Duc Eater bryanthegoat's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Sauchie near Stirling in Scotland
    Posts
    659
    For the missfire m8 check your battery terminals mine was the same,don't worry about the day m8 catch up soon ,oh ave still got that tyre if you want it its going on flebay next week ,hope you get the bike sorted ......

  3. #3
    pat
    pat is offline
    Evil Twin pat's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Inveraray,Argyll
    Posts
    474
    had similar issues a while back ,turned out to be a loose connection to the battery,

  4. #4
    pat
    pat is offline
    Evil Twin pat's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Inveraray,Argyll
    Posts
    474
    the speedo sensor is located at the rear caliper,give it a clean and the disc bolts too,might help...

Similar Discussions

  1. missfire maybe needing rechipped ?
    By gizgrey in forum Aprilia RSVR
    Replies: 4
    Last Post: July 8th, 2011, 10:40 PM
  2. Apparently my alarm caused the missfire....?
    By Mark D in forum Aprilia RSVR
    Replies: 10
    Last Post: October 23rd, 2009, 12:22 AM
  3. developed a missfire...
    By oli in forum Aprilia RSVR
    Replies: 13
    Last Post: July 27th, 2009, 12:41 PM
  4. strange starting and missfire
    By oli in forum Aprilia RSVR
    Replies: 7
    Last Post: February 23rd, 2009, 12:24 PM
  5. Any Ideas ?
    By Gasboy in forum Aprilia RSVR
    Replies: 21
    Last Post: February 12th, 2009, 03:40 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •