Results 1 to 2 of 2

Thread: Horn issues

  1. #1
    Baby Twin
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    25

    Horn issues

    '99 Mille has developed a rather special issue. Not every time, but a lot of the time, when I try to use the horn it blows the fuse! Now, I'm not one to use it much in anger, so it doesn't bother me a great deal, but she's in for MOT on Saturday, and sods law it'll choose then to blow!

    Any ideas what could be causing this? Been through 4 fuses in 7 months!

  2. #2
    Evil Twin mad biff's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    scotland
    Posts
    454
    hi bud check the switch open up make sure nothing touching metal to metal bare wires ect: trace wires fron the horn itself look for scuffing anywhere trapped wires even try disconnect horn and plug in a bulb instead (small mod i know)or a test light if you have one see if it lights the bulb without blowing the fuse thats all i can think of mate im shite with electrical probs.. good luck hope you find it

Similar Discussions

  1. Horn
    By TinMan in forum Aprilia RSVR
    Replies: 0
    Last Post: September 11th, 2009, 02:39 AM
  2. cant get the horn... lol
    By RSV-TWIN in forum Aprilia RSVR
    Replies: 4
    Last Post: May 29th, 2009, 01:11 AM
  3. How do i get the Horn?
    By AREESSMILL in forum Aprilia RSVR
    Replies: 7
    Last Post: December 12th, 2008, 01:38 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •