Results 1 to 10 of 10

Thread: starting problem

  1. #1
    Baby Twin
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    5

    starting problem

    Hi,

    So I replaced the vent hose in the tank, because it was cracked, put everything back together but she won't start. Fuel pump primes, then I press the start button, fuel pump starts working, nothing else happens. After a couple of seconds of holding the start button the right dash says "No Start". I checked the tip over sensor and no luck. Is there a way to bleed the fuel system, any other ideas?

    Thanks guys!

  2. #2
    Baby Twin
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    5
    Well, I think I will name the "No Start" dash function after me and from here after it will be called the retard detector. While checking everything I didn't look if it is neutral while trying to start... So yeah it runs great now

  3. #3
    Superbike Twin
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    116
    haha... it should start in gear with the clutch in also

  4. #4
    Baby Twin
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    5
    yeah, I didn't see I was in gear, so I didn't pull the clutch...

  5. #5
    Evil Twin
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Northallerton
    Posts
    366
    Easy mistake to make like having the engine kill switch off...

  6. #6
    One Liter Duc Eater Carbon Kid's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    646
    I always pull the clutch in every time when starting, plus wait a few seconds for everything to prime etc
    ck

  7. #7
    Baby Twin
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    5
    I also wait for the pre-start stuff to go off. Not sure if it matters that much but just to be on the safe side.

  8. #8
    One Liter Duc Eater Carbon Kid's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    646
    it does matey, or the clocks will flicker and zero, my cock bike does the same thing
    ck

  9. #9
    Baby Twin
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    5
    humm, mine never zero, I have a new battery, the brown connector mod and aftermarket starter solenoid.

  10. #10
    One Liter Duc Eater Carbon Kid's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    646
    Give it time mate haha

Similar Discussions

  1. Another starting problem
    By estranged in forum Aprilia RSVR
    Replies: 10
    Last Post: May 17th, 2012, 01:15 PM
  2. problem starting
    By Bill T in forum Aprilia RSVR
    Replies: 6
    Last Post: September 4th, 2011, 01:36 AM
  3. Starting problem
    By Gravelrash in forum Aprilia RSVR
    Replies: 5
    Last Post: March 17th, 2009, 09:31 AM
  4. Starting Problem
    By Kiwi_rsvr in forum Aprilia RSVR
    Replies: 19
    Last Post: March 14th, 2009, 07:00 PM
  5. Starting problem
    By jrbuete in forum Aprilia RSVR
    Replies: 28
    Last Post: July 16th, 2008, 08:50 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •