Results 1 to 9 of 9

Thread: My first pics.....

  1. #1
    Baby Twin Stevex11sdw's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Loughborough
    Posts
    23

    My first pics.....

    Picked up Sunday, cleaned up Monday, wouldn't wouldn't start Tuesday ....Doh!!!!

    Fixed the tail light and polished out scratches from its little accident when picking up ( cbr1000rr 07 side stand ordered) only to find it wouldn't start. Optimate overnight, plugs out for clean, faulty plug cap and loose battery connection later and all is well again although 27.99 for a new plug cap was a bit strong!.

    My first pics taken today......










  2. #2
    Superbike Twin
    Join Date
    May 2013
    Location
    South UK
    Posts
    109
    Nice mate

  3. #3
    Superbike Twin badapple's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    norwich
    Posts
    226
    Looks really good love the stealthy look

  4. #4
    Baby Twin
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    New Lenox IL
    Posts
    11
    Very nice looking bike

  5. #5
    Baby Twin Stevex11sdw's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Loughborough
    Posts
    23
    Thanks for comments! Sadly my new bike does not like starting so after pissing about with it for a couple of hours with my mate Paul who is naturaly gifted at fixing things, we gave up and decided we would let the professionals sort it out. Luckily we had something to gaze at lovingly as Saturday I had driven over to wheels in Peterborough with Paul to pick up his new bike.

    No wonder he looks happy!



  6. #6
    AMA Pit Boss redratbike's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Modding collectors in kent
    Posts
    2,978
    are you using the correct starting procedure...lots of people touch the throttle..its a no no

    jsut use the choke /cold start lever

    if the battery is anywhere not perfect you'll have issues...

  7. #7
    AMA Pit Boss
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Shoeburyness, Essex
    Posts
    2,338
    Which bike isnt starting ?

  8. #8
    Baby Twin Stevex11sdw's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Loughborough
    Posts
    23
    Black mille doesn't start. In fairness it started fine when we picked it up but it did go on its side with a crash in the back of the van. It did start when we got it home but at best I would say reluctantly. I have bought a new battery and it is going to Twiggers in Loughborough in the back of the van this afternoon ( suitably strapped down ). They have sorted my bikes out in the past and are a Guzzi dealer so I trust they will sort it easily enough.

  9. #9
    Baby Twin
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    NYC
    Posts
    13
    awesome

Similar Discussions

  1. pics
    By busman in forum Aprilia RSVR
    Replies: 4
    Last Post: January 15th, 2013, 11:13 AM
  2. Replies: 8
    Last Post: October 14th, 2011, 12:57 PM
  3. A few pics
    By pdoney in forum Pictures
    Replies: 13
    Last Post: December 8th, 2009, 02:11 PM
  4. First pics of my RSV 02
    By sergi75 in forum Pictures
    Replies: 5
    Last Post: March 28th, 2008, 03:10 AM
  5. More V4 Pics
    By H.. in forum Aprilia RSVR
    Replies: 3
    Last Post: March 2nd, 2008, 10:29 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •